Контактирајте нe

Доколку имате некакви прашања, потребни информации, пополнете ја оваа форма.Ви благодариме.

Полињата со * мора да бидат внесени.

Ве молиме внесете ги буквите прикажани на сликата.

Телефон:

+389 (0)23095 573

+389 (0)23095 574

+389 (0)23095 575

+389 (0)23095 125

Факс:

+389 (0)23095 576


E-mail:

bas-tutifruti@bastutifruti.comЛокација:

ул.Скупи бр.20 бб, Скопје